NOORDWEST

ACTIVITEITEN

In de wijjkcentra De Dukdalf en De Hanzeborg worden verschillende (beweeg)activiteiten verzorgd. Van sportief tot sociaal; er is voor ieder wat wils.

BEWEEG

Diverse beweegactiviteiten

Activiteiten In de wijjkcentra De Dukdalf en De Hanzeborg worden verschillende (beweeg)activiteiten verzorgd. Van sportief tot sociaal; er is voor ieder wat wils.

JONGEREN

Jongeren op gezond gewicht! 

Binnen het stadsdeel Noordwest wordt het project ‘Jongeren op gezond gewicht’, een samenwerkingsverband met verschillende organisaties (gemeente, Gezonde Wijkaanpak, GGD, Stichting School, Sportbedrijf, e.a.) uitgevoerd, met als doel om de leefomgeving van kinderen van 4-12 jaar te verbeteren en gezondere keuzes te stimuleren. De Gemeente is sinds 2018 JOGG-gemeente geworden en is gestart in het stadsdeel Noordwest. Succesvolle interventies zullen stadsbreed uitgerold worden. Bij basisscholen die willen werken aan de gezondheid van de leerlingen, wordt ondersteuning geboden met passende activiteiten en interventies. Zo kunnen basisscholen aan de hand van een menukaart focus aanbrengen en gericht werken aan gezonde thema’s.

Manon Geerlings

NOORDWEST

Manon Geerlings is de verbinder op het gebied van de gezonde leefstijl in het stadsdeel Noordwest. Manon is tevens re-integratiecoach en manager van Resto VanHarte. Binnen het stadsdeel Noordwest is zij verbonden aan het project ‘Jongeren op gezond gewicht’, een samenwerkingsverband met verschillende organisaties (gemeente, Gezonde Wijkaanpak, GGD, Stichting School, Sportbedrijf e.a.) met als doel om de leefomgeving van kinderen van 4-12 jaar te verbeteren en gezondere keuzes te stimuleren. Manon is te vinden in de wijkcentra De Hanzeborg en De Dukdalf en in de wijk en zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-18345281.

Neem contact op met Hanzeborg Neem contact op met DE dukdalf